Ελευθέριος Γκοτζίδης

Σπούδασε Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο ΕΑΠ. Υποψήφιος πτυχιούχος ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του East London. Σύμβουλος Εθισμών και Eξαρτήσεων. Μέλος και διδάσκων της Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε Άτομα, Οικογένειες και Ευρύτερα Συστήματα (ΕΣΥΘΕΠΑΣ) καθώς και Επόπτης εκπαιδευόμενων και επαγγελματιών της Οικογενειακής και Συστημικής Θεραπείας.

Ο Γκοτζίδης  Ελευθέριος , γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. 

Εργάσθηκε για 12 χρόνια στον ΣΦΕΑ-ΕΜΕ του ΟΚΑΝΑ  με ενήλικους χρήστες και τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στην μονάδα Εφήβων Ατραπός με ανήλικους χρήστες και τις οικογένειές τους.

 Ειδικεύτηκε στην   Συμβουλευτική στον τομέα της τοξικοεξαρτησης : Γνώσεις, Δεξιότητες και  Στάση στην Επαγγελματική πρακτική     στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το τμήμα ψυχιατρικής  του πανεπιστήμιου Καλιφόρνια, σαν Ντιεγκο (University of California,  San Diego )

Έχει  εξειδικευτεί στην Συστημική – Οικογενειακή θεραπεία στην Εταιρία Συστημικής Θεραπείας και παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα συστήματα (ΕΣΥΘΕΠΑΣ), όπου είναι και μέλος της από το 2018 και διδάσκων από το 2019.Επίσης στην ίδια εταιρία  είναι  μέλος του διοικητικού συλλόγου της από το 2021.

Έχει εκπαιδευτεί για 1 χρόνο στο ΑΚΜΑ(2002-2003)  με θεματικές <<την επίλυση συγκρούσεων>> και <<το σχετίζεσθαι>>.

Έχει  εκπαιδευτεί για 2 χρόνια  στο  Ιατροπαιδαγωγικό  κέντρο Νέας Σμύρνης  το 2013- 2014 με θέματα : Αναλυτική και Συστημική Προσέγγιση στην  συστημική και οικογενειακή   θεραπεία>>. Περιλάμβανε  θεωρητικές παρουσιάσεις καθώς και εποπτείες με οικογένειες του κέντρου μέσω βιντεοσκόπησης.  Σεμινάρια  σχετικά με την ψυχοπαθολογία του παιδιού και του εφήβου.

Shopping Cart